Lliçà d'Amunt

Al 2014 la Joventut Socialista de Lliçà d’Amunt seguirem aportant solucions

Bones festes i feliç any 2014
Felicitació de nadal 2013

Ara que és temps de reflexió i s’acaba l’any, podem dir que durant el 2013 la JSC de Lliçà d’Amunt ha aportat solucions als i les joves del municipi. Entenem que la política serveix per aportar solucions des d’una visió concreta i nosaltres ho hem fet des de l’esquerra i des de la profunda convicció en els serveis públics. Les nostres polítiques seguiran en el 2014 en aquest mateix sentit.

Per nosaltres una de les nostres majors preocupacions és l’atur juvenil, i de reivindicació del futur a curt i a llarg termini de les generacions que creixen. Entenem que aquesta ha de ser la nostra màxima lluita i, per això hem dedicat tot el nostre esforç. A la vegada hem lluitat per la millora dels nostres joves al municipi amb accions concretes en matèria d’emancipació i participació, entre d’altres.

Ens considerem una organització seria, que treballa dia rere dia amb uns objectius molt clars. Per això hem deixat palés que volem compromís, que volem avançar i que farem de l’ocupació juvenil una lluita de tots. Així ho vam demostrar amb la moció presentada al Ple de l’Ajuntament. Però no només ens hem quedat en una declaració d’intencions, sinó que ens hem posat a treballar de valent en les solucions: la creació d’una comissió bilateral amb agents professionals, socials, amb representants de la nostra organització germana (PSC) i amb membres del govern per tal de donar una solució a aquest drama.

I volem manifestar que si, així si anem bé: hem iniciat, a Lliçà d’Amunt, una lluita contra l’atur que hem aprovat i que portarem a terme com queda reflectit en els pressupostos socials de l’Ajuntament per al 2014 aprovats pel govern socialista. Però continuem patint perquè altres aproven i no compleixen, com el Govern de CiU amb el suport d’ERC, que es comprometen pel titular dels diaris però deixen a la cuneta als joves catalans una vegada més.

De tota manera nosaltres seguirem estant; seguirem fent difusió d’allò que pensem i que portem a terme; criticarem allò que volem canviar en el moment que estigui en les nostres mans. Perquè com ja hem dit altres vegades: som més, som el poble.
 

Fran Sánchez
Primer Secretari de la JSC