Lliçà d'Amunt

  • Dissabte, 14 de Desembre

Fes del teu arbre el més divertit del nadal

Participa al primer concurs solidari d'arbres de nadal de la JSC Lliçà d'Amunt i col·labora amb 1kg de menjar pel Banc d'Aliments.
Concurs solidari d'arbres de nadal 2013

La Joventut Socialista de Lliçà d’Amunt proposem una manera original i engrescadora de participar en la campanya de recollida d’aliments que fem anualment des de la nostra organització. Volem posar el nostre granet de sorra per ajudara totes les famílies amb necessitats que ho estan passant malament aquests dies tan senyalats de l’any. Per aquest motiu, proposem el primer concurs d’arbres de nadal del nostre municipi.

Per participar només has de fer un donatiu d’un quilo de menjar que, posteriorment, portarem al Banc d’Aliments de Lliçà d’Amunt. El concurs consisteix en decorar el teu arbre de nadal, després el jurat visitarà casa teva (amb previ avís) per qualificar l’arbre i recollir la teva aportació de menjar.

Un cop estiguin tots els arbres qualificats, el dilluns 30 de desembre es farà públic el resultat, i si ets el guanyador/a podràs gaudir d’un sopar per a dues persones a un restaurant del municipi.

COM PARTICIPAR AL CONCURS:

  1. Decora el teu arbre de nadal.
  2. Inscriu-te al concurs abans del dimarts 24 de desembre de les següents maneres: per telèfon trucant al 938 419 189 ó al 658 826 787, per whatsapp als mateixos telèfons o mitjançant el correu electrònic: jscllicamunt@gmail.com.
  3. Prepara la teva donació de 1kg de menjar pel Banc d'Aliments de Lliçà d'Amunt.
  4. Els dies 25, 26 i 27 de desembre anirem a veure (amb previ avís) el teu arbre i ens podràs fer entrega de la teva donació de menjar.
  5. El 30 de desembre sabràs si el teu arbre resulta el guanyador. Atent/a que et trucarem!
  6. Pots guanyar un sopar per a dues persones a un restaurant de Lliçà d'Amunt.

Documents adjunts